קובנית
רכיבים וטעמים בולטים
האחות הקטנה והמושלמת של הקובנה. מאפה קטן המבוסס על הקובנה. מאפה המזכיר לחמנייה בגודלו, העשוי אותם מרכיבים כמו הקובנה. יחד עם זאת, מפתיע לגלות טעם שונה לקובנית, אשר נאפית בשיטה שונה מהקובנה.
שיטת הכנה ומרקם
המאפה הינו אוורירי בעל חלק עליון אפוי יותר, בעל מרקם זהוב. בדומה לקובנה, גם הקובניות שלנו נעשות בעבודת יד, אחת אחת, שכן, זו הדרך שלנו לוודא שהמסורת נשמרת על אף ההתקדמות הטכנולוגית במפעל שלנו.
הטיפ שלנו
לקובנית טעם ייחודי וממכר. ניתן לשלב את המאפה עם מגוון ממרחים או מטבלים, ממש בדומה לאופן שבו אנו ממליצים לאכול קובנה. היא הולכת מעולה עם דגים של שבת וניתן להשתמש בה להכנת כריך שניצל מפנק במיוחד.