קובנה
רכיבים וטעמים בולטים
מאכל תימני מסורתי הדומה לחלה במובנים מסוימים. מאפה עגול ואוורירי העשוי בצק שמרים ונאפה במשך זמן רב. אפייה ממושכת יוצרת מרקם מיוחד של המאפה שהינו בעל מעטפת רכה וזהובה.
שיטת הכנה ומרקם
כל מאפה נעשה בעבודת יד אצלינו. משלב הכנת הבצק, ומתיחת השכבות השונות שלו ועד לסיום האפייה ממושכת. בדרך זו אנחנו מוודאים שהמסורת שלנו נשמרת גם במפעל הטכנולוגי שלנו.
הטיפ שלנו
את הקובנה ניתן לאכול בשילובים רבים ומגוונים. ההמלצה שלנו היא לשלב עם גבינות, רסק עגבניות סלט טרי וסחוג, ואפילו להעז שילוב שמנת חמוצה וסחוג.