הלחוח התימני 4 מתכונים קלים, פשוטים ומאווווד טעימים!
הוא רך ואוורירי, טעים מאוד וקל לעיכול ביחס ללחמים ומאפים אחרים. הוא משתלב נהדר עם טעמים רבים ובזכות המרקם והמראה הייחודי שלו הפך לפופולרי במיוחד, תוסיפו לכך את העובדה שמדובר במאפה טבעוני ותבינו למה ברור שהפופולריות שלו הולכת ותופסת תאוצה בשנים האחרונות, נעים להכיר, לחוח. הכנו לכם כמה מתכונים קלילים וטעימים עם הלחוח, בתיאבון!
1. פיצה לחוח
בזמן שלרוב פיצות עשויות מבצק שמרים, שעלול ליצור תחושת כבדות, ניתן בקלות להכין פיצה על גבי לחוח.
משך ההכנה: כ-10 דק' הכנה ועוד כ-10 דק' אפייה, סה"כ 20 דק'.
אופן הכנה: מניחים את הלחוח על נייר אפייה עם הבועות כלפי מעלה, מוסיפים לו רוטב לבחירתכם, מעל מגרדים גבינה צהובה ואף גבינות מסוגים שונים, עם או בלי תוספות לבחירתכם. מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני עד שהגבינה מקבלת גוון זהוב.
2. לחוח עם ביצה
ארוחת בוקר או ערב מהירה ונפלאה כשמוגשת לצד סלט טרי, מרכיבה ארוחה מאוזנת וטעימה.
משך ההכנה: כ-10 דק'.
אופן הכנה: מניחים לחוח על משטח עבודה עם הבועות כלפי מעלה על מחבת עם מעט שמן, מעל שופכים ביצה שעורבבה מראש, מכסים ומשאירים על אש קטנה. לאחר כ-2 דק' הופכים.
שימו לב – אפשר לגוון עם תוספות שונות כמו גבינה או ירקות שונים או עם התבלינים האהובים עליכם. אם אתם קצרים בזמן, קפלו את המנה המוכנה וטרפו בהנאה.
3. לחוח עם שוקולד (קרפ תימני)
נשנוש מתוק ומושלם בו החורים האווריריים של המאפה מתמלאים בשוקולד. כמה פשוט ככה מושלם. מדובר בלהיט היסטרי בקרב ילדים בכל הגילאים. תתכוננו להתמכר.
משך ההכנה: כ-2 דק'.
אופן הכנה: מניחים את הלחוח על משטח העבודה עם הבועות כלפי מעלה ומורחים עליו את השוקולד האהוב עליכם. מנה מושלמת שילדים פשוט אוהבים!
4. לחוח תמרים ואגוזים מפוצץ אנרגיה
חטיף אנרגיה טבעוני מעולה.
משך ההכנה: כ-2 דק'.
אופן הכנה: מניחים את הלחוח על משטח העבודה עם הבועות כלפי מעלה ומורחים עליו ממרח תמרים. לאחר מכן מוסיפים אגוזים טחונים, חותכים ואוכלים! מומלץ ביותר לפני או אחרי אימונים
גם לחוח מושלם אנחנו מספקים, באחים ידעי. מוזמנים ליצור קשר לקבלת פרטים נוספים בנוגע ללחוח או לכל אחד ממוצרינו